23/1/09

TALENTS 01. 7 de Febrer 2009. Inauguració. l'Aliança Lliçà d'Amunt

Per a totes aquelles persones que volen sortir un dissabte però no volen anar a una sorollosa discoteca, ni a un agobiant bar de copes, ni a un concert, ni al teatre..., per a tots ells s'ha creat TALENTS i el dissabte 7 de febrer a les 22:30h obrim les portes per viure un nou concepte de dissabte nit.
Entrada socis 5€: No socis 6€
(inclou una consumició i tastet de xocolata)
Lloc: L'Aliança de Lliçà d'Amunt

Els primers cinc talents per a aquesta nit inaugural són:


Un parell d’arreplegats
La micro-comèdia “La mort truca” de Woody Allen, forma part del recull de textos publicat als EUA als anys seixanta com a Getting Even. Aquesta obra de joventut del mític Woody Allen posa de manifest la sàvia ironia de l’autor, amb una simplicitat i una frescor admirables. Allen és un destructor de mites i aquí demostra la seva habilitat per jugar amb uns personatges que, sense proposar-s’ho, acaben essent patètics.
Un parell d’arreplegats, veterans retirats dels escenaris, intentaran representar aquesta petita joia teatral sense fer gaire el ridícul, si és que aconsegueixen aprendre’s el paper...

Grup Fet a Mida
Producte musical creat per l'ocasió de la mà dels millors mestres d'aquests verals, caçats al vol fa pocs dies i conduits a l'Aliança sense oferir resistència. Si els resultats són els esperats, la Txell, el Carles, el Toni, el Fèlix, l'Enric, el Lluís i el Ramon, recuperan la llibertat i podran tornar als seus afers habituals.


Xocolata Express
Xocolata..., fruites confitades..., fruits secs..., paciència i sensibilitat per combinar aquests elements i aconseguir uns tastets que et permetran tocar el cel amb els dits. Són petites dosis de plaer que la Núria i l'Eulalia ens ofereixen per a una vetllada inoblidable.





Grup Dancinq

Sis joves de Caldes de Montbui (4 bgirl i 2 bboy) ens demostraran del que són capaços a ritme de hip-hop i jazz. Una sessió de quatre balls d'un estil creat als 60 però que continua de rabiosa actualitat.







El Mag Sangui
La veritat és que hem intentat que el mag Sangui ens descrigués el seu número però ja saps com són aquests artistes, no expliquen els seus trucs a ningú, és per això que la seva actuació és una incògnita. Fins i tot no tenim gaire clar que aparegui, però si ho fa, segur que et deixarà amb la boca oberta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario