31/1/10

TALENTS 05. 20 de febrer de 2010. l'Aliança Lliçà d'Amunt

La cinquena edició de TALENS;-)) ja està preparada. Per a aquesta nit màgica hem triat cinc propostes per gaudir durant més de tres hores de la millor combinació d'artistes emergents. Talents en estat pur.

La poesia musicada de Judit Ortiz i Laia Centelles, la màgia del
Mag Sangui, l'expresió sense paraules del Mim Miquel Anglada, les veus del Cor de Noies de la Vall del Tenes i la mitja part gastronòmica a carrec d'en Pep Salsetes, segur que et sorprendran i desitjaràs no estar en cap altre lloc del món. TALENTS;-)) està especialment creat per a tu ..., gaudeix-ho!

TALENTS 05
a l'Aliança de Lliçà d'Amunt
Dissabte 20 de febrer de 2010 a les 22:30h
Entrada socis 5€: No socis 7€
(Inclou una consumició no alcohòlica i tastet)

Els set talents per a aquesta tercera nit són:
Poesia de Judit Ortiz i Laia Centelles
CARPE DIEM de Judit Ortiz
Col·lecció de 10 poemes visuals premiats al IV Concurs de Poesia Pepi Pagès el 2009
Heu parlat mai amb la mort? Sabeu què en pensa de tots nosaltres? Mentre les imatges omplen l'atmosfera de l'Aliança, la Judit Ortiz us desvetlla el misteri i la Laia Centellas combina els acords del piano i conjura les veus de l'escenari.
Voleu conèixer la mort? Veniu, doncs, i la veureu.

Màgia amb el Mag Sangui
El mag Sangui torna a TALENTS;-)) per oferir-nos el mès dificil. Aquesta vegada gaudireu de la màgia ben a prop, la proposta és ben senzilla: passar una bona estona amb l’ajuda de la màgia i a un pam del nas... veniu, veniu i deixeu-vos portar per un món màgic ple d’il.lusions.






El mim Miquel Anglada
Hi ha alguna cosa més bonica que l´amor?... Tots ens hem enamorat bojament alguna vegada... El problema pot apareixer quan aquest "bojament" cobra unes dimensions desproporcionadament anormals i l´enamorat, més que enamorat, està directament com una cabra...









Cor de Noies de la Vall del Tenes
Si et vas perdre la seva actuació en l'Aliança aquest Nadal i tampoc vas poder sentir al'Auditori de Rosa Sensat en el marc del dia internacional de la Infància, ni a les Illes Canàries (Tuineje a Fuerteventura i La Palma), ni tampoc al Palau de la Música Catalana, i molt menys al'Auditori de Barañain (Navarra), ara tens una nova oportunitat per gaudir de les veus de 17 noies de la Vall del Tenes. Amb un repertori actual i dirigides per Xavier Noguer, el Cor de Noies de la Vall del Tenes segur que et farà sentir sensacions que tenies oblidades en el més profund de la teva ànima.
Repertori
Over the Rainbow, Harold Arlen
Tears in Heaven, Eric Clapton
El Tema d’Amor de la Banda sonora de Cinema Paradiso.
Wiht or Without You d’U2
I Will Follow Him, de la Banda Sonora de Sister Act


El tastet de la Mitja part:
Pep Salsetes
La veritat és que no sabem quin serà el tastet d'aquesta nit. Només sabem que en Pep Salsetes ens ha dit que pensarà alguna cosa. Quan en Pep diu això, és que no es limitarà a fer unes croquetes, no, segur que ens sorprendrà amb alguna proposta insòlita, potser inspirada en la cuina medieval o en la cuina del Pirineu, o en la cuina del Vallès, qui sap, Pep Salsetes sempre va un pas per en davant.

1 comentario:

  1. ja tinc ganes de menjar la proposta d'en Pep. Tot un luxe per 7 euros.
    gracies.

    ResponderEliminar