14/2/09

TALENTS l'Aliança de Lliçà d'Amunt. Un espai per a gaudir

Realment va ser una nit màgica. El passat dissabte 7 de febrer el grup Talens va organitzar el primer TALENTS de la temporada 2009 i van penjar el cartell d'aforament complet! 180 persones van poder gaudir de la seva copa preferida al costat dels seus amics, mentre a l'escenari de l'Aliança se succeïen les quatre actuacions previstes per a aquella nit.

Quan a les 22:30h es van obrir les portes ja hi havia gent fent cua per poder entrar al local i el local no va defraudar. La reformada sala de l'Aliança lluia com en els seus millors temps; taules engalanades amb estovalles blaves i un detall de flors sobre cada una, començaven a donar pistes que seria una nit molt especial.

En Pere, el nostre discjòquei, va començar a moure els seus plats inundant la sala d'una selecció de música perfectament punxada. Mentre la Carme i el Pedro, els nostres barmans, ultimaven les begudes perquè cada assistent pogués gaudir del millor. En Toni s'hi mirava muntant i enfocant la càmera de video, per deixar constància de tot el que anava a succeir a l'escenari. A l'entrada, la Paqui i la Teresa ja començaven a tenir nervis davant de l'allau de persones que començaven a accedir, no obstant això van controlar perfectament la situació. En Ramon, darrere de bambolines, ajustava el seu clarinet mentre tranquil·litzava els nervis de l'estrena de tots els artistes que començarien a actuar en pocs minuts. La Mari i la Maite ajustavan detalls d'última hora, mentre començava el compte enrere per al que anava a ser una vetllada memorable.


Quan ja estaven les taules plenes i tot el món sentia el lleu pessigolleig de l'estrena, pendents de l'escenari, va aparèixer l'Helena, la nostra presentadora TALENTS. Vestit negre per a l'ocasió i un saber estar a l'escenari que per a si volguessin moltes presentadores professionals. l'Helena, després de donar la benvinguda i presentar el que era TALENTS, va donar pas a la primera actuació de la nit (a més de la seva):
Un Parell d'Arreplegats
i l'obra La Mort Truca, de Woddy Allen. Després de 20 minuts d'intensa interpretació per part dels dos actors, el públic va arrencar en aplaudiments, premiant una actuació de gran nivell.

Una petita pausa, per comentar l'obra i seguidament la banda Fet a Mida va inundar la sala amb la seva música a ritme de jazz. Van ser quatre peces on a més dels instruments, vam poder escoltar la dolça veu de la Meritxell Catalá, una jove cantant de la qual segur tornarem a sentir parlar en els pròxims anys.

Teatre i jazz, la nit s'anima i arribada la mitja part, la Núria i l'Eulalia comencen a oferir el seu Tastet de xocolata..., uuuuuuuuum, que bo!, petits tastets de fruits secs i fruita confitada banyats amb xocolata negra. Són petites dosi de plaer que ens permet tocar el cel.
Una copa, bona companyia i..., xocolata, que més es pot demanar?. I només estem a la meitat!

S'apaguen els llums i sona música Hip-Hop. El grup Dancinq comença la primera de les seves quatre coreografies i ens deixen clavats a les cadires. Ritme, sincronització i moviments sexys, sorprenen per la seva frescor i gran nivell. Els balls es succeeixen sense pausa fins que comença la dansa del ventre, una dansa que ens deixa amb la boca oberta per la perfecció i sensualitat que desplega en cada un dels seus moviments. Per acabar l'actuació el grup ens delecta amb un ball trepidant en el qual desenvolupen tota la seva destresa com a grup.

I per acabar va aparèixer el Mag Sangui, tal qual, sense fum ni músiques eixordadores. Va començar amb un número clàssic, posant el cap d'una nena en una capsa travessant-la d'espases i ella va sortir somrient. Després li va treure el sostenidor a una voluntària davant dels ulls atònits de la seva parella, i seguidament va deslligar la corda que envoltava una altra voluntària sense treure-li la jaqueta. Per finalitzar va endevinar una carta escollida pel públic d'una baralla invisible, concloent així una actuació realment màgica.

Per acabar la vetllada els artistes participants van rebre la T de Talens, un trofeu de xocolata en forma de T creat per a l'ocasió i que va posar el colofó a aquest primer TALENTS de 2009.

No hay comentarios:

Publicar un comentario