22/3/09

TALENTS 02. 4 d'abril 2009. l'Aliança Lliçà d'Amunt

La nit mès esperada ja arriba, tan sol falten 12 dies per a la segona nit de TALENTS de la temporada 2009. Teatre, dansa, hip-hop, cançons i montaditos. Una combinació perfecta per pasar tres hores compartin una copa amb els amics en el millor ambient.
TALENTS et tornarà a sorpendre amb actuacions singulars d'artistes emergents.

TALENTS 02
Dissabte 4 d'abril a les 22:30h.
Entrada socis 5€: No socis 6€

(inclou una consumició i montadito)

Els cinc talents per a aquesta segona nit són:

Una Noche con Glenda
Una cantant que ha anat a San Sebastià per actuar al Festival de Jazz, es troba en el seu camerino esperant l'hora de sortir a l'escenari.
En aquell moment de solitud comença a recordar les seves intimitats amoroses, mentre sona de fons música de jazz.
L'actriu Neus Agustí crea, a partir d'un text d'Ester Vallbona, una interpretació plena de sentiment, ajudada per el saxo d'Alba Quintana i el clarinet de la Laia Llach.

Música amb Jordi Febrer
Qui va dir que ja no hi havia cantautors? Jordi Febrer, de Lliçà d'Amunt és un cantautor autodidacte que ens interpretarà, amb la seva guitarra, diverses rumbes de Gato Pérez i dos cançons de Joan Manel Serrat i Ovidi Montllor.





Montadito Express
Durant la mitja part sempre tenim una nota gastronòmica. En Miquel, expert cuiner en events multitudinaris, ja està preparant els seus fogons casolans per elaborar deliciosos i sorprenents montaditos. Potser seran dolços o salats, només ho sabrem la nit de talents.



Deskontrol - IT
Són quatre i quatre, vuit joves ballarins de Sta Eulàlia de Ronçana i Caldes de Montbui que durant 15 minuts ens tranmitiràn el ritme més frenètic. Hip-Hop, Funky, Tectonik, combinats amb Flamenc i una mica més. Un còctel de ritme sense pausa.






Grup Fusione
Fusione és hip-hop en estat pur. So autèntic, bons textes i un rap suggerent. En pocs minuts l'actuació d'en Joan Marinas, la Mireia Castanyer i el DJ Dish, crea un so envolvent que t'enganxa fins a l'última nota.
El treball de Fusione està editat en el CD "Mar de Tinta". 2008.

1 comentario: